"Η Φύση μας διδάσκει" 

"Η Φύση μας διδάσκει"

"Η Φύση μας διδάσκει"
(βιβλίο με cd)Συγγραφή:           Ά. Παπαμάρκου-Λ. Ψέλτουρας
Εικονογράφηση: Άννα Παπαμάρκου

         Σχήμα:                        21Χ28
         Σελίδες:                      78
         Εξώφυλλο:                 χοντρό
         Πρώτη έκδοση:         2009

         Τιμή βιβλίου με cd:   15,00 €

Ένα πολύτιμο εγχειρίδιο για: Νηπιαγωγούς, Δασκάλους, Γονείς.


Η φύση είναι ένας θησαυρός συμβολισμών. Με το ζωντανό της παράδειγμα μας δείχνει συνεχώς το δρόμο για να ζούμε, να σκεφτόμαστε και να αισθανόμαστε με πραγματική πληρότητα.

Στόχος του βιβλίου είναι να εμπνεύσει τα παιδιά μέσα από τα παραμύθια, το παιχνίδι, την τέχνη και τη συζήτηση, ώστε να ξεκλειδώσουν το πραγματικό «Βιβλίο Σοφίας της Φύσης» και να μάθουν να αφουγκράζονται τις παραινέσεις και της προτροπές της. Παραινέσεις γεμάτες αξίες ζωής όπως η χαρά, η φιλία, η ευγνωμοσύνη, η αγάπη,  η ανιδιοτελής προσφορά. Προτροπές γεμάτες θησαυρούς όπως το θάρρος, η αυτοπεποίθηση, η εργατικότητα, η συνεργασία, η υπομονή, η επιμονή, η σταθερότητα. Οι Αξίες που η Φύση μας διδάσκει αποτελούν τις φυσικές, διαχρονικές, πανανθρώπινες αξίες, που μας οδηγούν στη γνώση του εαυτού μας, στην ολοκλήρωση και στην ευτυχία.

Έχει ως βασικό άξονα 5 παραμύθια, ποιήματα, και πραγματικές ιστορίες για τη Φύση και τα πλάσματά της, που εμπνέουν τα παιδιά. Η κάθε ενότητα είναι ένα ολοκληρωμένο σχέδιο μαθήματος εμπλουτισμένο με ιδέες για παιχνίδια, κατασκευές, θεατρικό παιχνίδι, δραματοποίηση, σταυρόλεξα και άλλες πολλές δραστηριότητες.Για παραγγελία πατήστε εδώ "Η Φύση μας διδάσκει"