"Ο Μεγαλύτερος Θησαυρός του κόσμου" 

"Ο Μεγαλύτερος Θησαυρός του κόσμου"

"Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ
ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"
(βιβλίο με cd)


Συγγραφή:           Ά. Παπαμάρκου-Λ. Ψέλτουρας
Εικονογράφηση: Μαρία Πάνου

         Σχήμα:                        24Χ22
         Σελίδες:                      32
         Εξώφυλλο:                 μαλακό
         Πρώτη έκδοση:         2005

         Τιμή βιβλίου με cd:   12,50 €

Στο βιβλίο παρουσιάζεται ένα πλούσια εικονογραφημένο και τρυφερό παραμύθι που μιλάει για την αληθινή και ανιδιοτελή αγάπη και τις πραγματικές αξίες της ζωής.

Στο cd οι ήρωες  ζωντανεύουν με παιδικές φωνές, μουσική και τραγούδια, ενώ όσοι θέλουν να δημιουργήσουν μια θεατρική παράσταση στο βιβλίο θα βρουν και το σενάριο.


Περίληψη

Τρία παιδιά ακολουθούν τις οδηγίες ενός χάρτη προς το Μεγαλύτερο Θησαυρό του Κόσμου. Η περιπέτεια ξεκινά! Το κυνήγι του θησαυρού είναι γεμάτο διασκέδαση, δράση κι ανατροπές.

Στην περιπέτεια τους συναντούν απίθανα πλάσματα μέσα σε ένα δάσος γεμάτο ζωή: τον σοφό Πετεινό, τα διψασμένα Δέντρα που μιλούν, τους εργατικούς Τυφλοπόντικες, το παιχνιδιάρικο Πνεύμα του Δάσους, τον Γίγαντα που κυνηγάει τα παπούτσια του, τη σκανταλιάρα Αρκουδίτσα και τη σοφή Κουκουβάγια. Όλα γίνονται αφορμή να αναμετρηθούν… με τον εαυτό τους!

 Θα καταφέρουν να νικήσουν και με ποιον τρόπο;

Θα εκδηλώσουν τις ποιότητες που χρειάζονται, όπως το θάρρος, η ανιδιοτελής προσφορά, η συνεργασία, η αποδοχή της διαφορετικότητας, η ευγνωμοσύνη, η συγχώρεση, ή τελικά θα χαθούν στο δάσος;

Θα καταφέρουν να φτάσουν στη σπηλιά και να ανακαλύψουν το θησαυρό, ξεπερνώντας τις νέες εκπλήξεις που κρύβονται εκεί;Για παραγγελία πατήστε εδώ "Ο Μεγαλύτερος Θησαυρός του κόσμου"